Pakketten

EMB bloedtest

Door het afnemen van een EMB-bloedtest krijg je inzicht in energetische belastingen die ten grondslag kunnen liggen aan jouw klachten. Denk aan: vermoeidheid, hoofdpijn, darmklachten, hormonale disbalans, stress. Ook kun je de bloedtest doen als algehele gezondheidscheck. Het pakket van de EMB-bloedtest omvat het prikken, het opsturen, het analyseren, een uitgewerkt advies en een adviesgesprek. Lees hier meer over de EMB-test.

Challenge yourself

Wil je het roer omgooien en aan de slag gaan om jouw leefstijl te veranderen? Dan is het -challenge yourself- pakket iets voor jou! Geen dieet, geen ingewikkelde recepten, maar praktische handvatten om BEWUSTER te gaan leven. Want dat is precies waar we vaak de mist in gaan. We leven ons leven, zonder stil te staan bij de dingen die we doen en waarom we ze op die manier doen. We zitten vaak vastgeroest aan vaste patronen. Maar waarom zouden we die gewoontes niet stapje voor stapje kunnen veranderen? Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, vaak leiden kleine stapjes tot grote successen. Een leefstijl die op de langer termijn werkt en zorgt voor een gezond en gelukkig leven, dat is waar we naar streven tijdens de challenge yourself. Uiteraard geheel afgestemd op jouw wensen en doelen.

Happy healthy you

Een compleet pakket met zowel de EMB-bloedtest en coaching voor een HAPPY en HEALTHY you. Na de uitslag van de EMB-bloedtest plannen we 3 consulten in om jou te coachen en helpen naar een langdurig resultaat!

Meld je hier aan