Skip to content

Werkwijze

Als diëtist en orthomoleculair therapeut kijk ik naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is. Ieder mens is uniek. Wat voor de een werkt, hoeft voor de ander niet te werken. Ook wat betreft voedingsstoffen is dit voor iedereen anders. Wanneer je bijvoorbeeld veel stress ervaart, heb je veel meer magnesium nodig dan wanneer iemand veel minder last heeft van stress. En zo zijn er nog tal van voorbeelden. Vooral rondom bepaalde klachten kan er specifiek gekeken worden naar wat jouw lijf nodig heeft om te proberen ervoor te zorgen dat je klachten verminderen/verdwijnen. Hierbij wordt gekeken naar voeding, leefstijl, ontspanning en suppletie.

 

Ik ben inmiddels zelf ervaringsdeskundige op het gebied van hormonale klachten (PCOS). En ik weet als geen ander dat voeding, een gezonde leefstijl, mindset én ontspanning essentieel zijn om jouw hormonen in de juiste balans te houden en een happy-healthy versie van jezelf te zijn. Al deze pijlers zijn van belang! Mijn adviezen zijn dan ook altijd daarop gebaseerd. Ik zeg altijd: balans = the key! We kunnen onszelf dagelijks restricties opleggen, tegen onszelf zeggen dat we iets niet mogen of juist moeten. Denk aan veel sporten, alleen maar gezond eten of juist te weinig eten. Op termijn zal dát juist voor klachten zorgen. Onbewust zorgt dat voor stress in je lijf, de grote boosdoener van (hormonale) klachten. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alles met elkaar in balans is en dat we niet vergeten te genieten, want dan kun je pas echt HAPPY zijn! Wat heb je aan een gezond lijf als je niet kunt genieten ?! 

Let's go

We starten altijd eerst met een uitgebreide intake. Hiervoor krijg je een intake formulier opgestuurd en vraag ik je om voor 3 dagen je voeding bij te houden en op te schrijven. Daardoor krijg ik een beter beeld van jouw huidige voedingspatroon en leefstijl en worden jouw eventuele klachten duidelijk in kaart gebracht. Tijdens het intakegesprek nemen we het formulier door en gaan we er dieper op in.

Pakketten

Wil je actief aan de slag gaan om de beste versie van jezelf te worden? Check dan hier de verschillende pakketten die ik aan bied. Samen gaan we op zoek naar een leefstijl die bij jou past. Dit doen we door te kijken wat past binnen jouw leefsituatie (gezin, werk etc.) Lang niet iedereen heeft zin en tijd om elke dag uren in de keuken te staan en moeilijke gerechten te maken. Ik houd van makkelijk en praktisch! Ik geef je praktische tips en makkelijke, lekkere recepten mee om aan te slag te gaan. En… GELOVEN  IN  JEZELF  IS  DE  BASIS  TOT  SUCCES!
Voor niks gaat de zon op. Het zal niet altijd makkelijk zijn en ook zeker niet vanzelf gaan. Je zult tijd moeten investeren en er moeite voor moeten doen. Totdat het uiteindelijk een gewoonte is geworden en een gezonde leefstijl onderdeel is geworden van je leven. Het gaat vaak gepaard met ups en downs, maar.. de aanhouder wint!

Los consult

Soms is het nodig/gewenst om vervolgconsulten in te plannen na een traject. Of wanneer je geen passend pakket kunt vinden is het ook mogelijk om losse consulten in te plannen. Vervolgconsulten kunnen ook telefonisch gedaan worden. Dit werkt soms makkelijk en praktisch. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om te bespreken wat het beste bij je past.

 


App-contact 

Heb je een (kleine) vraag? Dan kun je mij 24/7 appen! Ik kan me voorstellen dat wanneer we een consult hebben gehad, je thuis komt en toch nog een vraag hebt. Daar reken ik geen apart bedrag voor, maar zit geheel bij de pakketten in begrepen. Op die manier wil ik het contact tussen jou en mij laagdrempelig houden én ik wil er voor jou zijn! Ik wil jou helpen naar de beste versie van jezelf.

Online

Heb je liever online contact? Dat kan ook! Tegenwoordig hoef je de deur niet meer uit om contact met elkaar te hebben. Woon je wat verder weg of past het beter in jouw schema om te (video)bellen en mailen? Dan plannen we alles online in.

Annuleren afspraak

Een afspraak dien je altijd uiterlijk 24 uur van tevoren te annuleren via de telefoon of mail.
Afspraken die binnen 24 uur worden geannuleerd worden in rekening gebracht.

Lid van


 

Opleidingen

• HBO Voeding & Diëtetiek
• Orthomoleculaire therapie
• Sportdiëtetiek
• Sport en Bewegen

Cursussen

• Hormoonspecialist
• EMB bloedtest
• Personal Hormonal profiling
• Sportmassage